در مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب س ملایر برگزار شد

جلسه بهداشت با موضوع تغذیه

شناسه خبر : 50683

1396/08/22

تعداد بازدید : 11

جلسه بهداشت با موضوع تغذیه با حضور طلاب و استادان در مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) ملایر برگزار شد.

 به گزارش پایگاه خبری_اطلاع رسانی حوزه های علمیه خواهران، در این جلسه خانم قاسمی کارشناس بهداشت مواد غذایی را به دو دسته ریز مغزیها و درشت مغزیها تقسیم کرد و گفت : درشت مغز یها pro، cHo ،fud و ریز مغزیها ویتامین و املاح هستند که در هرم غذایی جا داده شده است.
وی با اشاره به تقسیم بندی ارزش غذایی، هرم مواد غذایی را تشریح کرد و افزود : هرم غذایی باید در سبد تغذیه خانواده ها باشد واز مواد جایگزینی هم میتوانند استفاده کنند، البته گوشت قرمز جایگزینی ندارد ولی در موارد دیگر می توانند حبوبات و تخم مرغ را جایگزین کنند، نمک هم به سبب ارزش غذایی ید در آخر مرحله پخت غذا اضافه شود . ایشان در پایان توصیه کرد از نمک دریایی به دلیل وجود سموم استفاده نکنند.