استاد تاریخ مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر تهران:

ضعف در شناخت تاریخ، آسیب های فراوانی به بشریت وارد کرده است

شناسه خبر : 128125

1401/07/26

تعداد بازدید : 130

ضعف در شناخت تاریخ، آسیب های فراوانی به بشریت وارد کرده است
استاد تاریخ مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر تهران، در ویژه برنامه هفته وحدت ضمن بیان اهمیت مسئله وحدت و ریشه آن در تاریخ بشریت گفت: در طول تاریخ به دلیل ضعف در شناخت تاریخ، متاسفانه آسیب های فراوانی به بشریت وارد شده است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم دکتر شهین حدادی، استاد تاریخ مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر تهران، در ویژه برنامه هفته وحدت، ضمن بیان اهمیت مسئله وحدت و ریشه آن در تاریخ بشریت گفت: در طول تاریخ به دلیل ضعف در شناخت تاریخ متاسفانه آسیب های فراوانی به بشریت وارد شده است. 

خانم حدادی افزود: خداوند برای بشریت راهی را مشخص نمود و برای طی این مسیر، حضرت آدم را در عرصه وجود قرارداد. با عدم سجده شیطان بر آدم، حزب الله و حزب شیطان شکل گرفت.

استاد تاریخ مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر ادامه داد: در طول تاریخ شیطان قدرت پیدا می کند تا آنجا که در زمان حضرت نوح علیه السلام با آن همه قدرتش و ۹۰۰سال تبلیغ، فقط ۸۰نفر به او ایمان می آورند و او را می پذیرند. قدرت تبلیغ حزب شیطان در جامعه حضرت نوح، به قدری قوی بود که حتی زن و فرزند حضرت نوح هم در برابر پیامبر خدا می ایستند.

وی خاطرنشان کرد: در هر زمان از تاریخ، ابلیس یک پایگاه برای خود می‌سازد و به فعالیت می پردازد تا جایی که وقتی به دوران ابراهیم علیه السلام می‌رسیم، نمرود تا حد وحشتناکی دست به کودک کشی می زند تا بلکه بتواند از به دنیا آمدن ابراهیم جلوگیری کند، چرا که او می داند که طبق نقشه راهی که خداوند برای بشر ترسیم نموده، باید منبعی به دنیا بیاید و به همین دلیل دست به عملیات پلید کودک کشی برای جلوگیری از به دنیا آمدن منجی می زند. پس تاریخ همیشه با قوم الشیطان روبرو و درگیر بوده است.

خانم حدادی با اشاره به اینکه در طول تاریخ همه پیامبران صالح، موسی و عیسی و ... همیشه با قوم شیطان روبرو بوده اند، گفت: فعالیت حزب الشیطان تا بدانجا پیش می‌رود که پولس به خوبی به تحریف دین مسیحیت می پردازد؛ یهودی که ظاهراً مسیحی شده و بزرگترین انحراف را در دین بشریت ایجاد می‌کند و مارتین لوتر هم در قرن ۱۶به خوبی این مأموریت را به انجام می‌رساند و شریعت مسیحیت در زیرمجموعه شریعت یهودیت تحریف شده قرار می گیرد.

استاد تاریخ مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، به شباهت بین ظهور انقلاب اسلامی با دوران ولادت پیامبر اسلام(ص) اشاره کرد و گفت: بعد از حضرت عیسی علیه السلام یک پدیده شگفت انگیز در رسالت انبیا می‌بینیم بین حضرت عیسی و پیامبر ما حدود شش قرن فاصله است. چرا پنج قرن پیامبر نداریم و دوران فترت ایجاد می شود؟ این دوران شبیه دوران ماست؛ از زمان شروع غیبت تا زمان ظهور.

وی افزود: اسرار دوران غیبت با ظهور حضرت حجت آشکار می شود؛ اتصالی که ظاهراً قطع شده ولی در واقع وجود دارد. ابلیس همیشه نقش و وظیفه تفرقه داشته و به همین دلیل است که پس از انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی قدس سره فاصله دو روز ولادت پیامبر(ص) را هفته وحدت می نامند تا نه تنها تفرقه ایجاد نشود بلکه وحدت به صورت جدی صورت گیرد و از اجرایی شدن این نقشه ابلیس جلوگیری شود.

خانم حدادی بیان کرد: وقتی انقلاب اسلامی صورت می‌گیرد، در واقع پایان رنسانس رخ می‌دهد و ولادت پیامبر نیز زمانی صورت گرفت که نهایت جاهلیت در جامعه وجود داشت و با آمدن او خط بطلانی بر این وضعیت جاهلی و جهالت کشیده شد.

وی ادامه افزود: انقلاب اسلامی نیز با ظهور خود خط بطلانی بر رنسانس و جاهلیت عصر حاضر کشید و بسیاری پلیدی ها را از بین برد.

استاد حوزه با اشاره به معنای رنسانس گفت: رنسانس یعنی تولد دوباره، یعنی برگشتن به تمدن عریانی؛ تمدنی یونانی؛ تمدن روم باستان؛ به معنای تمدن بی خدایی؛ رنسانس دوران پیکرتراشی میکل آنژ است؛ دوران نقاشی های لئوناردو داوینچی که اشکال انسان به صورت کاملاً عریان کشیده می شود، حتی اشکال عریان مسیح، داوود و ... همه به صورت عریان کشیده می شوند.

خانم حدادی با توجه به نقش انقلاب اسلامی در از بین بردن جاهلیت ها و شباهت آن به دوران ولادت پیامبر(ص) گفت: انقلاب اسلامی در این برهه از تاریخ ظاهر می‌شود و خط بطلانی روی همه جاهلیت های دوران رنسانس می کشد و ۱۴کنگره فرو می ریزد همانگونه که در دوران ولادت پیامبر فرو ریختن کاخ های کسری را می بینیم.

استاد تاریخ مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر تهران، در پایان با اشاره به فتنه های روز جامعه، به سنت ابتلا و فتنه اشاره می کند، این که اگر ایمان آورده‌اید کافی نیست ما شما را با فاصله ها روبرو می کنیم و به ابتلا ها دچار می شوید. و ایمان واقعی شما در فتنه ها آشکار می شود.

خانم حدادی ادامه داد: باید به عنوان طلبه حوزوی در بین افراد جامعه خود به معرفی دیکتاتورهای تاریخی و تبیین و روشنگری پیرامون مسائل روز جامعه بپردازیم.