کارشناس دینی مدرسه علمیه کوثر علی‌آباد کتول:

شیعه و سنی با وحدت کلمه در مقابل فتنه‌های دشمنان ایستادگی کنند

شناسه خبر : 128062

1401/07/25

تعداد بازدید : 144

شیعه و سنی با وحدت کلمه در مقابل فتنه‌های دشمنان ایستادگی کنند
کارشناس دینی در جمع طلاب مدرسه علمیه کوثرعلی‌آباد کتول گفت: نباید این باور تقویت شود که شیعه یا سنی مجبور به تغییر مذهب هستند، بلکه باید با وحدت کلمه و اتحاد در اعتقادات مشترک، در مقابل فتنه‌های دشمنان و طاغوت ایستادگی کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، جشن میلاد با سعادت پیامبراکرم (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلم) و امام صادق(علیه‌السلام) و نشست معرفتی «پیامبراکرم الگوی اتحاد اسلامی» با حضور طلاب و تعدادی از بانوان اهل تسنن در مدرسه علمیه کوثر علی‌آباد کتول برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام ‌و المسلمین علی‌اکبر نصرتی، با تشریح معنای خَلق و خُلق به رابطه «خَلق و خُلق» پرداخت و گفت: به‌منظور انجام فعالیت‌های انسانی خُلق و روح انسان فرمان داده و خَلق که اندام‌های انسانی هستند از آن تبعیت می‌کنند.

وی با استناد به آیه ۶سوره فصلت «إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ» ادامه داد: پیامبر عظیم‌الشأن اسلام از نظر آفرینش مانند بقیه انسان‌هاست؛ در نتیجه جایگاه بزرگ ایشان در اسلام به دلیل تقویت برجستگی‌های اخلاقی و روح بلند ایشان است.

کارشناس دینی با اشاره به عصر حیات پیامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلم) توصیه کرد: حضرت محمد مصطفی(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) در بین جماعت جاهلی که از هیچ اشتباهی در کارهای خود دریغ نداشتند، زندگی کرد که خداوند متعال او را به صبر و خوش رفتاری با این جماعت جاهلی دعوت کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نصرتی با توصیه الگوگیری مسلمانان عالم از حضرت رسول(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلم) گفت: دلِ مؤمنان همانند پیامبراسلام(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلم) مانند دریا آرام است و هر چه به سمت آن پرتاب شود نه کسی از آن باخبر می‌شود و نه جوابی از سمت دریا بر می‌گردد.

وی با بیان این‌که در مقابل جوانان عصر حاضر باید همانند پیامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلم) رفتار کرد، گفت: جوانان امروز حتی جوانان نقاّدی که ظاهر مناسبی هم ندارند، همه فرزندان انقلاب اسلامی هستند و باید با آنان با چهره خندان، زبان لیّن و اطلاعات کافی برخورد کرد.

استاد حوزه، منظور از وحدت را اتحاد امت اسلامی دانست و تاکید کرد: نباید این باور تقویت شود که شیعه یا سنی مجبور به تغییر مذهب هستند، بلکه باید با وحدت کلمه و اتحاد در اعتقادات مشترک، در مقابل فتنه‌های دشمنان و طاغوت ایستادگی کرد.