مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان:

فهم دین و اجرای آن در جامعه از رسالت‌های طلاب علوم دینی است

شناسه خبر : 127895

1401/07/25

تعداد بازدید : 149

فهم دین و اجرای آن در جامعه از رسالت‌های طلاب علوم دینی است
مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان گفت: طلبه‌ باید در خدمت رسالت‌های انبیا، امام زمان(عج) و حوزه‌های علمیه قرار گیرد که در این راستا فهم دین و اجرای آن در جامعه از رسالت‌های طلاب علوم دینی است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، خانم سیده نفیسه حسینی واعظ، در همایش طلیعه حضور ویژه طلاب جدیدالورود مدارس علمیه خواهران گلستان که در مؤسسه آموزش عالی حوزوی الزهرا(سلام‌الله‌علیها) گرگان برگزار شد، با گرامیداشت هفته وحدت و تبریک ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع) بیان کرد: ماه ربیع‌الاول بهار ماه‌ها نامیده شده به جهت اینکه در این ماه، آثار رحمت خداوند آشکار شده و ذخاير بركات خداوند و نورهاى زيبايى او بر زمين فرود آمده است.

 

وی به آیه ۲۱ سوره احزاب در مورد حسن نیکو پیامبراکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) اشاره کرد و گفت: خداوند با ولادت پیامبر اکرم، رحمت را بر انسان‌ها کامل کرد، زيرا برترى اين رحمت بر ساير رحمت‌های الهى مانند برترى رسول خدا بر ساير مخلوقات است و پیامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) داناترين مخلوقات خداوند و برترين آنها نسبت به آفریده‌های خداوند است.

 

مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان با بیان‌ اینکه وحدت ریشه قرآنی دارد و بر محور پیامبر وحدت آفرین شکل گرفته است، افزود: خداوند در قرآن تمامی پیروان ادیان توحیدی را به وحدت بر اساس مشترکات فرا می‌خواند و آیات فراوانی در قرآن بر وحدت مسلمانان و یکپارچگی آنان تؤکید دارد؛ از نظر عقل و منطق هم، کسانی که خداوند، پیامبر و کتاب پیامبر را قبول دارند، باید در یک جبهه واحد باشند.

 

خانم حسینی واعظ فراگیری علم و دانش را با ارزش‌ترین کار در اسلام دانست و توضیح داد: علم و دانش دو بال برای رسیدن انسان به سعادت است و نبود یکی از این دو، انسان را به جهل می‌رساند؛ از این رو، فراگیری علم به همراه دانش و اجرای آن در سطح جامعه ضروری است.

 

وی با بیان اینکه علما وارثان انبیاء هستند، تصریح کرد: انبیا دِرهم و دینار از خود به ارث نمی‌گذارند بلکه ارث انبیا نبوّت و مکتب اجتماعی و علمی‌شان است؛ آن دسته از جامعه که میراث‌دار انبیا هستند، نهاد علم و فقاهت و اجتهاد محسوب می‌شوند که در شکل امروزی در قالب مکاتب علمیه ظاهر شده و از زمان امام صادق(علیه‌السلام) اصل ماجرا پیاده‌گذاری شد.

 

مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان، تفقه در دین، فهم عمیق دین، فراهم کردن زمینه تفقه در دین، ابلاغ و دفاع از دین را از رسالت‌های حوزه‌های علمیه دانست و ابراز کرد: در طول تاریخ علما، با تمام وجود در راستای ترویج دین اسلام و پاسخ به شبهات دینی بین مردم بودند و با روشنگری و افزایش آگاهی جامعه دینی را هدایت می‌کردند.

 

خانم حسینی واعظ با بیان‌ این‌که طلبه نیرویی فرهنگی و عنصر تعلیمی-تربیتی در جامعه است، تصریح کرد: طلبه از نظر صنفی و شغلی از تبار پیامبران است؛ یعنی وظایفی را که آنان بر دوش داشته‌اند و خدمتی که در جامعه انجام می‌داده‌اند، طلبه، در شرایط امروز، بر عهده گرفته است.

 

وی افزود: طلبه‌ها باید در خدمت رسالت‌های انبیا، امام زمان(عج) و حوزه‌های علمیه قرار گیرد که در این راستا فهم دین و اجرای آن در جامعه از رسالت‌های طلاب علوم دینی است.

 

استاد حوزه تصریح کرد: امروز دشمنان شکست خورده در صدد هستند تا از سلاح نظامی، تبلیغاتی و فرهنگی برای تهی کردن انسان‌ها از معنویت استفاده کنند، به همین جهت تربیت دینی و ارزش‌های اخلاقی در جهت مقابله با این بحران‌ها ضرورت ویژه‌ای دارد.